Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff Sigtuna 5 september 2015

PT Cruiser Club Sweden, region Stockholm hade sin månadsträff idag. Vi åkte till Rosersbergs slott i hopp om att starta träffen med go' fika. Men än en gång var caféet bokat för bröllop så tyvärr. Till vår glädje bjöd de på kaffe och kakor så vi fick fika på terrassen och njuta i solen. Sedan blev det guidad visning i slottet. 70 minuter i slottsrum, gångar och skänkrum. Efter slottsbesöket cruisade vi till Sigtuna och åt middag på Kopparkitteln. Underbar middag i trevlig miljö med underbar efterrätt. En bra avslutning på träffen blev det med en promenad längs Mälarens strand.