Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

Julbord på vågorna i Öresund 2015

pernille

Båten Pernille vi åkte med. Vi glömde fota båten så denna bild är lånad från sundbusserne.se

 Samling vid Stinsens pub, Helsingborgs centralstation, men som vanligt glömde vi att ta ett foto. Men vi kom igång med att fota när vi väl kom ombord på ”Pernille”. Vi klev ombord trots regn och mycket hård blåst. När vi alla nio som slöt upp fick våra fina platser, inhämtades den fantastiskt fina och goda jultalriken med både svensk och dansk julmat. Ja, så kom vi ut på öppet vatten i Öresund i stormvindar, och där började glasen att klirra, men inte som ni nu tror, här gällde det nu att hålla i både glas och tallrikar, som ville fara både kors och tvärs.

Turen till Helsingør tog 40 minuter, så vi passade på att ta två. Härligt och glatt gäng vilket ni kan se på fotona som vi kom ihåg att ta. Hoppas vi blir fler till nästa års julbord mellan Helsingborg och Helsingør. Tack Bengt och Agnetha för en trevlig arrangerad båttur.

//Annelie och Ingrid vid pennan