Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Criuser Club Swedens årsmöte i Alingsås 2014

Helgen 4-6 juli 2014 var bokad för riksträff med årsmöte på Lygnareds Camping ett par kilometer utanför Alingsås. Detta var tredje året i rad för en träff på västkusten och för en gångs skull hade vi en otrolig tumme med vädret! Växlande molnighet och en temperatur som varierade mellan 24-27 grader hela helgen.

På fredag kväll hade flera medlemmar dykt upp, med husvagn, hyrt en stuga eller en binge på vandrarhemmet. Två mastiga partytält skulle smäckas upp, och det blev ett samkväm utan dess like när dessa skulle sättas upp. Skratten skallrade över campingen när pinnar skulle passas ihop och tälten drogs över ställningarna. Bord och stolar kom fram, och där blev alla sittandes i den ljumma sommarkvällen utan den minsta önskan att gå och lägga sig. Ett par färska medlemmar dök upp till träffen och hade bokat en stuga på en annan camping för att det var fullt på Lygnareds camping, men styrelsen lyckades trolla fram både stuga och en kaffebryggare till deras glädje.

Lördag morgon grydde med fagra löften om en härlig sommardag. La Caja China-grillen drogs igång på förmiddagen med en väl marinerad gris i. Det fanns möjlighet att utforska staden Alingsås som är känd som Kaféstaden med andra intressanta omgivningar. Bilarna gicks igenom för alla egenheter och alla som ar en PT har alltid ett bra tips för en förbättring. Mycket bilsnack blev det... Mitt på dagen gick en cruising med c:a 9 bilar genom Alingsås centrum som lockade fram många nyfikna blickar. Eftermiddagen ägnades åt årsmötet under partytältens skyddande tak.

När årsmötet var slut vankades helstekt gris, laxpaket, korv och en massa tillbehör. Alla lät sig väl smaka och den goda stämningen spred sig över campingen vilket drog många nyfikna campare dit. Vid något tillfälle försvann t.o.m. grishuvudet för en noggrannare utforskning! Därefter var det kaffe med lite sött till i den sköna varma sommarkvällen, och alla njöt av både sällskap och sommaren när den visade sig från sin bästa sida. Barnen fick tillfälle att njuta av bad på en härlig långgrund strand och en uppblåsbar hoppborg.

I söndagens varma morgonstrålar hanns det med både tältrivning under lika roade former som vid uppsättningen och ett snabbt styrelsemöte där träffen snabbt sammanfattades. Det fanns bara ett ord för träffen: LYCKAD!!! Det som gör denna årsträff så lyckad är NI medlemmar som är så glada och hjälpsamma, ert deltagande uppskattas på alla fronter. Stort TACK till alla som närvarade och bidrog till denna underbara helg!