Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff i Höör-Ystad

18 Augusti

7 bilar 16 personer, körde under trevliga väderförhållanden en tur i sv Skåne.

Med början kl 11.00 på Costum – Bensinmack 60-tal inredd, här tog vi informationen och drack en kopp kaffe och gav PT en slurk med bränsle. Första anhalten blev Bosarpasjön – här drogs en historia som ingår i Skånska mord – det trevliga var att det fanns deltagare som idag bor eller hade stor kännedom om sveriges första mass mord – Vad heter han? kan ni det?

Nästa anhalt var Republiken Önneköp. En minst sagt levande liten by med egen medborgarpub under lanthandeln som i dag är ett museum med massor av nostalgi. Det var mycket WoW!!! sån hade mor, far.....o.s.v. Här fick vi en trevlig guidning.

Hungriga så nästa anhalt blev Smen på Skramlan. Här inmundigades det räk, sill och bri/salami mackor och kaffe med kaka. Smen visade hur man smider en krok på gammalt vis. Det var lite soldis, så i dag såg vi inte ut över det oändliga havet men ack en sådan rofylld och vacker miljö ändå. Tack Skramlan för er gästfrihet!

Än så länge gick framfarten på underbart vackra vägar, i bland som en kostig – mycket kurvigt. Där man i bland undrar, kan man bo här när det är vinter och snö. – Bor det överhuvudtaget någon här och har ett företagande dessutom. MITT i skogen ingenstans!

Vidare mot kusten. Mossbystrand och längs med vattnet till Ystad dagens slutmål. Efter en rundvandring av Ystads turist attraktioner/miljö i centrum – benen till hjälp- Hamnade vi på Ysta Bryggeri och restaurang. Här åt vi gott och fick en föreläsning om bryggeriets historia och ölets bryggning. De som ej körde drack en mycket god öl- själv körde jag och gav maken möjligheten till ölen.

NÄSTA TRÄFF är den 17 Augusti 2013. Håll utskik på hemsidan. Alla som träffades beslutade detta. Jag sammankallande.

Vi skildes åt ca 19.00 Tack alla ni som var med och förgyllde denna dagen!

Soliga hälsningar Kristina, träffansvarig Skåne.