Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens Summer meet Grisslehamn

Så var träffen i Grisslehamn slut.

Många intryck under några dagar blev det allt.

På torsdagen så ramlade vi in under eftermiddagen men se dom lokala pojkarna Landberg var först. Klart dom hade ingen lång sträcka att köra.

Fredagen delade vi upp oss och en grupp tog en tur o retur till Åland med Eckerölinjen. En trevlig tur med ett bra smörgåsbord av den åländska varianten. Det var grått med regn och viss vind. Vi som var ombord var nog glada för det för det andra gänget åkte o tittade på Midnattsolsrallyt i Östhammar. En fuktig upplevelse tydligen. Vi klev iland proppmätta med långa armar bärandes på maltdrycker och annan godis. Pga av den fuktiga miljön ville vi tvätta bilarna på em inför Norrtälje Showen men på vår lokal där vi bodde hade dom en vattensparningskampanj så vi fick hasta iväg till en mack i Grisslehamn som blev glada när 5 PT´s droppade in och frågade efter tvätthallen. Kvällen avslutade vi med en grillafton vid Väddökanalens strand. En god avslutning trots att mättnaden från kryssningen inte släppt.

Lördagen blev uppstigning tidigt då några medlemmar hade erfarenhet av showen i Norrtälje och rekommenderade tidig avgång för att få en bra klubbparkering. Så 06.00 startade konvojen. Och se det gav gott resultat. Vi fick en kanonplats efter kajkanten inne i Socitetsparken. 15 bilar totalt deltog.

Vi fick träffa en massa trevligt folk och se en hel del fint i parken men även i vattnet då en grupp muskelbåtar hade Norrtälje som delmål i sitt Poker-Run. Mycket muller med andra ord. Två av våra medlemmar Roger *57 o Johan *149 ställde ut och ville få pris i Norrtälje men i år dög det inte med PT.

På eftermiddagen vid 16-tiden började vissa av oss bli mätta och vi tog oss tillbaka till Bergby Gård. Kvällen avslutades senare med en gemensam middag i deras loge där vi hade en grillbuffe som smakade underbart.

Söndagen påbörjades med städning av förläggning, ihopsamling av husvagnar mm. Därefter konvoj till "Phytagoras"-fabriksmuseum i centrala Norrtälje. Ett mycket intressant museum som visar hur en fabrik såg ut och fungerade i början av 1900-talet. Otroligt nog kunde dom visa en maskin som går med noll varv i minuten. Maskin går men inget varvtal. Ta den tankenöten om ni kan.

Detta var en liten sammanfattning av träffen mitt i sommaren. Får tacka all deltagare för en glad helg med goa minnen.

Tommy Riksträffansvarig PTCCS

Galleri från träffen Fotat av Lars Isaksen