Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff i Målerås

Här följer en liten sammanfattning av träffen i Målerås.

Torsdag kom vi dit och på kvällen grillade vi och snackade fram till midnatt en lugn start på träffen.

Fredag var det lugnt, många åkte runt till olika glasbruk. Själva tog vi en tripp in till Kalmar och tog oss en god lunch där. Vid kl 16.00 var vi på en skinn verkstad där vi fick lära oss lite om skinn och vad de olika skinn sorterna heter och hur lätt man blir lurad om man inte ser upp. Nått vi lärde oss var Spaltläder. Det är Läder men inte riktigt en då. Det måste vara nått elektriskt med det.

Lördag blev det en god tur på mycket fina vägar och besök hos två olika typer av glas konstnärer. Den ena använde gamla flaskor för att göra om dom olika användbara saker och konst. Den andra var en ren glaskonstnär som gjorde fantastiska saker med glas. Avslutningen på kvällen blev det Hyttsil på Målerås glasbruk, där inne var det varmt och väldigt god mat som det bjöds på. Sill naturligtvis men också annat, som dessert blev det småländsk ostkaka. Senare på kvällen så hade vi stor prisutdelning.

1- pris gick till Johan Landberg Medlem 149 2- pris delades på. Den ena till Fredrik Molander Medlem 225 & Håkan Danielsson Medlem 48 3- pris gick till Staffan Johansson Medlem 735 Long deistens Priset gick till Lars Isaksen Medlem 874 Från Norge. Oturs priset gick denna gång till Kimmo Jää-Aro Medlem 334 för att hans PT hade gått sönder.

Söndag är det stor foto dag vi samlades utanför Målerås glasbruk och där tog vi grupp bild Tyvärr så kunde inte alla vara kvar tills det, så alla som var med på träffen kom inte med på bild.

Ett stort tack till Tommy Andersson & KriStina Persson för det utsökta arbete som dom lagt ner på denna träffen. Ett mycket bra och billigt boende, bra resmål och ett mycket trevligt sällskap.