Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens höstträff i Falun

4-5-6 september 2009

I helgen som varit har klubbens sista riksträff ägt rum i trakterna runt Falun och där passade styrelsen på att meddela Årets Medlem 2009. Här kommer ett litet reportage om träffen. Förmedlat av Claes Björk.

Jodå vi hade riktigt trevligt, det var bara vädret som inte var riktigt bra mest regn och mulet, men humöret på dom flesta var gott i alla fall.

Lite grill med pilsner och tjöt på fredagskvällen, 15 bilar, på Sifferbo camping.

Tidig avfärd till DAK marknaden på lördag, 18 eller 19 bilar på plats och vi stod lite ovanför marknaden så vi syntes riktigt bra, en jättemarknad där det fanns massor med bra att ha saker och annan skit, men trots lite regn var alla glada.

Avfärd genom stan till gruvan för fotografering. Liten cruising genom det vackra landskapet.

Middagen i Borlänge på Broken Dreams, kanonfin mat och alla var jättenöjda, helt suveränt.

Prisutdelning till alla pristagare

Två 1:a prisvinnare Dick 508 och Tommy 347

Två 2:a pris ERSA och Susanne 805 svart röd PT från Njutånger

Och slutligen tre 3:e pristagare Johan 149, Bengt o Gunilla 445 samt Fredrik 225 från Gbg

prisjpgSen avslutades prisutdelningen med årets medlem till Saija o Jonas #736, vilket alla tyckte var ett mycket bra val.

Med följande motivering: För ett enastående arbete med uppdateringen av vår hemsida. Lyft den till en helt ny nivå, både vad gäller utseende och funktion. En modern hemsida som lockar både unga och gamla samt medlemmar och intresserade av PT.

Sen tillbaka till campingen för en sen pilsner och lite mer tjöt... Söndagen bjöd återigen på "lite" regn, men vi åkte till Gagnef och kollade in Flottbron, en av två som finns kvar i hela Sverige.

Sen Cruisade vi till Torsångs kafé för att smaka på Hästräkan, den var kanongod, samt ett besök i det lilla motormuseet. Ägaren var där och berättade massor med historier om grejerna som fanns där, mest MC men det var kul att lyssna på gubben.