Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff på flygfesten Dala-Järna

Helgen den 8-9 augusti var vi på Flygfesten i Dala-Järna.

Flygfesten i Järna rankas som en av Norra Europas största flygshower. I helgen fanns piloter från sex olika länders flygvapen på plats. För publiken var det bara att sitta och njuta i sol-skenet när både civila och militära flygplan från första världskrigets Fokker Dr1 till det moderna JAS39 Gripen dundrade fram i luftrummet.

Englands Aerostars med propellerflygplan och Breitling Jet Team från Frankrike bjöd på hissnande uppvisningar. Men det var även flera andra spektakulära uppvisningar som imponerade på den stora publiken. Johan Gustavsson från arrangörsklubben fick ta emot stora applåder efter att han landat med sitt segelflygplan. Hans skicklighet som pilot fick verkligen publiken att lyfta på ögonbrynen den här helgen. Båda dagarna fick även publiken se skickliga piloter i bland annat P51D Mustang, Spitfire MkXV11e, Hercules, helikoptrar, och modellflyg.

Flygfantomen Jurgis Kairys från Litauen visade också varför han är världsmästare. Hans konster i luftrummet är bara så fantastiska att de egentligen borde vara omöjliga. Efter en två dagars flygfest i Järna är det bara att lyfta på kepsen för alla i arrangörsklubben som även i år lyckades bjuda på ett arrangemang i världsklass.

Breitling Jet Team

Foto: Saija Merio #736