Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens årsmötesträff i Norberg 8-10 Augusti

De flesta medlemmarna anlände till träffen i Norberg på fredag eftermiddag. Vi kollade in varandras bilar och grillade gott tillsammans.

På lördag morgon samlade vi ihop oss för dagens första utflyktsmål. Vi begav oss till Moon, ett spännande ställe för amerikanska bilar.

Efter det första stoppet drog vi vidare mot nästa utflyktsmål, Flogbergets gruva, där vi passade på att få i oss lite lunch och sen fick vi en guidad visning bland dagbrotten och i gruvan.

På lördag eftermiddag var det dags för årsmötet. En del tankar och funderingar togs upp och efter mötet åt vi middag tillsammans på Klackbergsgårdens Restaurang.

Vi samlades igen på söndag morgon för träffens sista utflykt. Vi åkte i samlad kortege till Motor & Nostalgi-museumet i Grängesberg där vi fikade och bjöds på en guidad tur i museet.