Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff i Pinnarp 23-25 Maj

Dag 1 Incheckning av anländande under Fredagen. Grillarna tänds för kvällens mat och umgänge. Ta med det ni vill grilla och äta. Knyt gäller.

Dag 2 Samling på Pinnarps Camping för avfärd för tur genom Östergötland. Avfärd i samlad kortege i lugnt tempo. Stopp på nostalgistället Kornettgården för visning och fika. Avfärd mot nästa mål, Motormuseet i Motala. Här börjar vi med en lunch innan visning av museet. Vi kommer samtidigt att ställa upp våra bilar precis utanför museet för beskådning för allmänheten. Återfärd mot Pinnarps Camping och PTCCS bjuder på buffé på Pinnarps Camping. Sedan umgänge in till småtimmarna.

Dag 3 Fria aktiviteter för dom som är kvar. Ca 11:30 avslutas träffen med att tända grillen för bjudning på lite lunchkorvar innan vi skiljs åt för denna gång.

Ett stort tack till alla som var med och organiserade denna träff, ingen nämnd ingen glömd. Samt till Pinnarps Camping. Och inte minst ALLA SOM KOM TILL TRÄFFEN!