Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff på "Wheel Nat´s" Barkarby Flygfält 13/8 2005

Riks PT-träff I Stockholmsregionen på Barkarby flygfält i Järfälla, lördagen den 13 augusti.

Det finns hopp!!!

12 st föranmälda, 18 st dök upp, 2 st upp till bedömning samt 10 st deltog i Cruisingen och vädret var skapligt.
Ja, jag började tro att denna sommars träffar inte skulle kunna ge någon sådan här träff i år, men denna vart över all förväntan.

Och äntligen hade Roger fått sin husvagn så pass klar att han kunde ta den med sig och visa upp den. Och vilket intresse den drog! Bra jobbat Roger!

Vi hade även långväga gäster denna gång som inte varit med oss på tidigare träffar, både från Norrköping, Hallstahammar samt Vansbro. Jättekul!

Tyvärr tycker jag att arrangörerna i år misslyckades med cruisingen till och i Stockholm. Det var bara en polisbil som eskortera oss in till stan, vilket tog över en timme.
Förra året var det flera stycken polismotorcyklar som spärrade av korsningar så att karavanen kunde hållas intakt. Förra året var det också ett mycket bättre flyt genom Sveavägen.
Men det som var glädjande var att alla 10 PT´s som deltog i cruisingen kunde i stort sett hållas ihop hela vägen ner till Sergelstorg, vilket lockade till många positiva kommentarer och förvånande blickar när det kom så många olika PT´s i ett svep, kul.

Tack alla som kom för en trevlig träffdag!
Hoppas vi ses igen nästa år på Wheel nat´s Barkarby.
Mvh Johan Landberg Riksträffansvarig PTCCS