Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff i Varberg/Helsingborg 15-17 Juli

Regn och åter regn.
Ja, så kan man verkligen summera årets Wheels & Wing´s i Varberg. Det var verkligen ombytta förhållanden mot förra året. Förra året var ju denna helg en av få fina helger, i år får man verkligen säga att lagom till evenemanget skulle börja tog sommaren slut.
Ja, ja nog tjatat om väder och vind.

Vi var 5 medlemsbilar som i alla fall slöt upp under fredagen på Wheels & Wing´s.
Det var tur att vi var över 4 st, för det var vad det minst behövdes för att hålla vårat partytält på plats. Tyvärr gjorde det ändock ingen nytta eftersom regnet tendera att komma på diagonalen. Efter sedan vinden gjort sitt med tältet beslutades att tältet fick gå i soporna.

Vi var 3 bilar som var upp på bedömnings rampen och visade upp oss. Speakern ville återigen ha en av våra bilar i sängen, han tycker dom är för söta, hmm....

3 bilar cruisa också gemensamt under fredagskvällen till mångas glädje. Det är många som kommenterar våra bilar positivt när man kommer flera stycken och åskådarna får en möjlighet att se olika skepnader av bilmodellen. Cruisingen fick tyvärr avbrytas tidigt pga världens oväder som drog in, jag tror bestämt att det var hagel, snö och driv is som var dom enda ingredienserna som saknades.

Under lördagen var det återigen halv dåligt väder, trots detta var det 5 PT´s som slöt upp, var av endast Rickard var med från fredagen. Vi var tyvärr 3 st som inte lyckades ta oss in på området under lördagen pga vattenfyllt tält (fick ge sig iväg hem under fredags natten), ihoppackning av förtält (gick inte att riva under fredags kvällen som planerat pga vädret), samt uppsökande av vårdcentral pga PTdörr i nacken.
Kul var att en av dom nya bilarna var en cab.

Vi var 2 PT´s med husvagn som vid lunchtid lördagen åkte i kortege (nästan hela vägen, det var en som kom efter över Hallands åsen ;-)) ner till Helsingborg, där vi tog in på en camping.

Till samlingen i Helsingborg på söndagen vart vi 4 medlemmar. Vi samlades ute på en blåsig pir i Helsingborgs hamnen där vi ställde upp oss för gemensam fotografering.
Efter fotograferingen körde vi samlat till ett köpcentra i utkanten av Helsingborg för att gemensamt äta lunch.
Mätta i magen tog vi oss sedan till museumet "Teknik på Farfars tid", som var ett museum fyllt till bredden av gamla saker. Allt från gamla fordon till vevgrammofoner, telefoner, husgeråd, skyltar och manicker. Ägaren själv, närmare 80 år, tog emot oss och visade och pratade om några av sin älskade insamlade saker.
Ett spännande museum som vi verkligen kan rekommendera om man har vägarna förbi Helsingborg.

Medan vi var inne på museumet visade det sig att ytterligare en medlems bil dykt upp, tyvärr lyckades vi inte träffa på medlemmen medan vi var kvar vid museumet.

Efter detta var denna träff helg slut.

Tack ni som kom, hoppas ni hade det trevligt, det hade i all fall jag, trots vädret.

Mvh Johan Landberg Riksträffansvarig PTCCS