Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens norrträff i Falun 17-19 Juni

5 medlemmar och 4 bilar slöt upp till evenemangen under norrträffen i Falun.

Vi samlades mitt på lördagen inne vid Faluns tågstation för att invänta medlem från Lit. När han dykt upp åkte vi i samlad kortege till Lugnets Camping för fika och lunch för dom som var hungriga.
Mätta och samlade bjöd klubben upp till glada amatörers minigolfturnering, jag tror bestämt alla vann, eller???
Segerrusiga åkte vid sedan upp till hoppbackarna för att njuta av utsikten och inhandla oss lite glass i det strålande vädret.
Efter ha studerat dårarna som sommartid frivilligt kastade sig utför i backarna på skidor i en blöt plastbacke cruisar vid oss neråt Falun igen.
Vid Cruisar snabbt igenom ett sömnigt och relativt tomt Falun till en lämplig matvaruaffär för att inhandla mat till kvällens trevligheter.

Åter tillbaks till Vikargårdens vandrarhem för förberedelser till kvällens grillning. Grillmästare Claes gör ett superbt jobb med köttet som jag tror mättade allihopa mer än väl. Mäta och belåtna njuter vid av omgivningarna och pratade PT till långt in på småtimmarna.

På söndagen avslutar undertecknad samt Claes med familjer träffen med en fika vid caféet vid Falu koppargruva.

Tack ni som kom för en trevlig helg!

Mvh Johan Riksträffansvarig PTCCS