Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens påskträff i Jönköping 28 Mars

Vädret var lite trist med tanke på vad våra meteorologer hade lovat oss. Vart var solen??? Jo, den kom till slut. Men inte förrän träffen var över.
Vi vill på detta sätt tacka Thituson's för att dom ställde upp med lokaler och ett kanonerbjudande på en PT cabbe som är den första i sitt slag i Sverige, och vi vill även passa på att gratulera den nye lycklige ägaren (en medlem köpte den). Dagen löpte på bra och våra trogna medlemmar handlade flitigt i shoppen.

Deltagarna började åka på den svåraste tävlingen hittills som jag fixat. Och kritik fick jag, det var nog ingen som löste den svåra matteleken, men till slut så löste det sig. För er som inte var där så var den totala summan av alla frågor 77345. Om man har lite fantasi så har man snart bokstäver (vänd på miniräknaren). Efter prisutdelningen åkte vi i karavan till restaurang Qrogen och åt lite mat. De som inte beställt fick en rabatt kupong till MAX Hamburgare.

Efter en bit god mat och vidare prat om det mesta och bilar så tog vi avsked och alla styrde kosan hemåt efter en lång dag på fältet. Tack till alla som kom och ni som inte kom får jag önska välkomna nästa år.
Mvh Håkan Danielsson