Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff EdetRasta - Lilla Edet 20 Mars

7 tappra medlemmar trotsade det dåliga vädret och tog med sitt goda humör, sina vänner och sina familjer, för att deltaga i PT Vår-Rally # 1 som gick av stapeln nu i Lördags den 20/3-04 med start och mål i Lilla Edet. Förutom tipsfrågorna som deltagarna fick svara på utefter vägen blev medlemmarna utsatta för 2 st manöverprov för att bevisa att "vi" kan hantera våran PT på ett riktigt sätt. Vi gratulerar dagens segrare medlem #029 Håkan o Barbro för ett väl genomfört rally, och trots det usla vädret kan ingen klaga på det goda humöret som alla hade med sig och delade med sig av vid den gemensamma avslutningen inne på fiket efter rallyt. Jag vill tacka alla som ställde upp och ser redan fram emot att få "lura ut er igen" på något liknande evenemang.

MVH lokalansvarig Claes