Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Sweden på Wheels Nats i Barkarby 7-8 augusti 2004

7-8 augusti ställde vi ut på Wheels Nats i Barkarby Stockholm.

Sol och värme lovade de på väderleksrapporterna och det fick vi minsann. Två svettiga men underbara dagar i vår vackra huvudstad med många bilar och massor med uppmärksamhet från speakern på området.

Cruisingen på lördagskvällen var väldigt bra trots att det stundtals gick väldigt trögt. Många tog kort på våra pärlor och de flesta verkade uppskatta att vi var med i cruisingen. Annat var det när jag själv började åka med på liknande tillställningar och man fick glåpord kastade efter sig om att man inte hörde hemma i en cruising med den bilen. Vårt idoga arbete med att få bilmodellen accepterad på jänketräffar har äntligen börjat ge resultat. Jag växlade några ord med speakern mellan hans uppdrag och han tyckte det var kul att vi kommer in med lite färskt blod till hobbyn. Sånt får i alla fall mig till att åka på ännu fler träffar.

Klubben ställde upp ekonomiskt men ett stort tack till Sandra som fixade och donade så alla deltagare fick mat, dricka och inte minst kaffe under dagarna två. Ett extra tack skall gå till FAK som lånade ut en gigantisk kaffebryggare och termosar till oss under helgen. (Vill passa på att rekommendera ett medlemskap hos dem)

Ett tack går även till alla som kom och förgyllde tillvaron på träffen och dagens stora tack går till Bernats Bil i Västberga som lånade ut PT Cabben som vi fått låna under hela helgen, till och med under cruisingen. Vackert!