Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Sweden på Wheels & Wings i Varberg 16-17 Juli.

På fredagen 16 juli ställde vi upp med 12 medlemsbilar som kom från alla håll och kanter i Sverige. 5 av bilarna rullade upp på bedömningen samtidigt och vi ställde upp alla bilarna på podiet samtidigt. Där fick jag, Ordföranden, säga några ord om våra bilar tillsammans med speakern. När vi sedan parkerade bilarna igen märktes en kraftig ökning av besökande kring våra bilar. Eftersom Wheels & Wings lottar ut ett pris på 5000:- till en av bilklubbarna som är anmälda och representerade på träffen fick jag tillfälle att rulla upp vår bil ytterligare en gång när jag hämtade priset som turligt nog hamnade hos oss. En av de som var framme och gratulerade oss till priset var WPC Chryslerklubbens grundare Thord.

Under lördagen var det mycket mer folk på plats. Det var så mycket bilar och motorcyklar att klubbar som inte utnyttjade sina förbokade platser blev tvugna att upplåta dem till andra bilar och motorcyklar. Vi hade som tur var inte så mycket plats över men vi hade två rader bredvid oss som var fyllda med motorcyklar. Många var framme och gratulerade oss under dagen till priset som vi vann dagen innan, men alla var inte lika glada över det. Ett par av bilarna som var kvar över natten i Varberg var ute och cruisade under fredagskvällen fick höra att vi inte var värda priset eftersom vi inte hade en "riktig" jänkare med mera. Sådant tycker jag är riktigt tråkigt men det sporrar i alla fall mig till att finnas med på ännu fler träffar då de inte ska få rätt. Vi måste visa upp oss mer, finnas överallt, så vi till slut blir accepterade. Vägen dit är lång, men jag hoppas att fler än jag har samma inställning. Vår klubb och vår bilmodell är här för att stanna så det är lika bra att vänja sig från början!
Helgen var för övrigt mycket trevlig med bra väder. Undertecknad brände sig ordentligt i solen under lördagen vilket bevisar att det inte bara regnar denna sommaren.