Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Sweden på lanseringen av Turbon 25-26 Oktober

Hedin Bil i Mölndal

Hedin Bil i Mölndal hade smygpremiär på turboversionen av PT Cruiser 25-26 oktober 2003. De visade också Crossfire för första gången och både Viperteamet och den svenska Chryslerklubben fanns på plats. PTCCS var inbjudna för att visa upp sig och träffa både gamla och nya medlemmar.

Det var mycket folk som kom till Hedin Bil och intresset var stort för turbon. När Hedin Bil stängde portarna för helgen på söndag eftermiddag fick ordförande Rickard och rabattansvarige Håkan som första personer utanför Chrysler chans att provköra turbon. Nerverna var på helspänn och pulsen slog fort när turbon rullade ut genom grindarna. Efter 20 minuter kom de tillbaka och det första man får se är två varggrin och två tummar upp. Omdömet var en solklar skillnad gentemot en vanlig PT Cruiser, det fanns LITE mer att hämta under huven på turbon och det var G-krafter som satt in när gaspedalen trycktes ner. Släng in en störtbåge, ett fyrpunktsbälte och en hjälm, så är bilen klar för vilket STCC-race som helst!
Det är POWER i turbon!