Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

PT Cruiser Club Swedens träff i Helsingborg/Vallåkra 17-17 Augusti

Lördagen och söndagen 16 -17/8 blev klubben nerbjuden till Helsingborg av Bilhuset No. 1.
De hade satt ihop ett litet program för de medlemmar som ville komma och närvara. Så på lördagen var det samling vid Bilhuset där vi blev ivägskickade på en liten rallytur som även var poängpromenad med bil runt om i den vackra bygden strax norr om Helsingborg. Vi hade en otrolig tur med vädret och Höganäsbygden visade sig från sin bästa sida. Första stationen blev vi bl.a. dirigerade ner i Höganäs hamn där det samlades 10 PT samtidigt och GISSA om vi fick uppmärksamhet! En annan av stationerna var vid ett fiskrökeri där man fick fröjda gommen med en nyrökt makrill på vitlöksbröd. Det smakade himmelskt!!!

Slutstation blev Norra Hamnen där Bilhuset bjöd på utslagslekar och mat. Medlemmarna fick chans att visa sig på styva linan och ta reda på hur mycket de kom ihåg från skolgymnastiken genom att kasta basketboll i korg och bowlingklot i gummidäck. Många kvällsflanörer gick extra sakta förbi för att kunna kika så mycket som möjligt på alla uppställda PT's.
Till kvällen drog vi oss tillbaka till Motell Fleninge och där stod 6 PT på samma gård. Vi som bodde där samlades över en kopp kaffe och en o annan plåtburk med dubiöst innehåll.... Kvällen blev ändock inte sen då reveljen skulle gå tidigt nästa morgon.

Söndag morgon blev en tidig historia för alla medlemmar som skulle vara med på utställningen på Vallåkra. Vi skulle få stå tillsammans med Bilhuset på deras område. Redan kl halv 8 var vi 10 PT på plats och det putsades och fejades på alla bilar. Det var en otrolig tillströmning av stylade Volvos och ett enormt publikhav, men många var det som tittade extra noga när de gick förbi vårt område där vi hade ställt upp klubbtältet, strax intill Bilhusets tält, där det stod bl.a. en läcker Viper. Många var de längtande blickarna som snuddade vid Vipern med en het önskan om att få känna på den på E6:an.

Vid 14-tiden dök Chryslers VD upp för att bekanta sig med klubben och det var bara gott han hade att säga om oss. Han var mycket intresserad av de olika stylingarna som har gjorts med medlemmarnas PT's och han fick även se hur en handkappsanpassad PT var mycket lämplig för ändamålet.
Köerna ringlade sig långa ut ifrån Vallåkra tidigt på eftermiddagen och det tog drygt en timma att ta sig ut. Men då fick man samtidigt gott om tid på sig att titta på vad Vallåkra hade att erbjuda.

Det var en lång helg med massor av härliga PT-stunder och frisk luft. Inte undra på att man var helt slut när man kom hem. Men det var verkligen kul!