Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens träff på Wheels & Wings i Varberg 18-19 Juli

18-19 juli ställde vi ut på Wheels & Wings i Varberg och vi var en av 17 märkesklubbar som var på plats.

På fredagen 18 juli ställde vi upp ett partytält med en massa information om vår klubb och Chrysler PT Cruiser, och vår rabattansvarige öppnade sin bil på alla ledder för att intresserade och nyfikna skulle kunna ta sig en närmre titt. Intresset var enormt och det saknades sällan folk runt vår klubb och våra bilar som stod på plats. Vi hade ställt ut information vid bilarna där det stod vad som hade gjorts med bilen ifråga. 4 medlemsbilar kom denna varma sommardag och bilarna hjälpte till att dra blickarna till klubbens tält. Vädret var soligt och varmt, i det närmaste kvavt med närmre 30 grader, och framåt kvällen efter att utställningen hade stängt så kom ett omfattande regnväder som drog strax norr om Varberg.

Vi var på plats även på lördagen 19 juli och ställde ut vår klubb med hjälp av partytältet och 10 medlemsbilar! Denna dag var det om än mer folk som kom till utställningen och tack vare bilarna utmärkte sig klubben ännu mer. Denna dagen var svalare, mulet och runt 24 grader, och det bidrog till att det kom över dubbelt så mycket besökare som på fredagen och det kom ännu fler nyfikna till vår klubb och våra bilar än på fredagen. Ordföranden upplät sin bil till allmän beskådning, öppnade såväl motorhuv som alla dörrar, och fällde baksätena så intresserade kunde se möjligheterna med bilmodellen. Många var nyfikna på hur en PT såg ut på nära håll och vi fick förfrågningar på var Chrysler PT Cruiser såldes i Varbergstrakten.
Ordföranden blev intervjuad av Wheels och en av våra medlemmar som har monterat en fräsch gangsterkeps på sin bil chansade och åkte in i bilbedömningen där han fick ett glatt bemötande.

Tack till alla medlemmar och till alla nyfikna/intresserade som kom! Hoppas dagarna var lika givande för er som de var för oss!