Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

PT Cruiser Club Swedens träff på Gräsö 28 juni

Vid 10-tiden hade ett gäng förväntansfulla PT Cruiserägare samlats vid Mammas i Upplands-Väsby för att åka till en hemlig plats som valts ut av träffansvarige.
Efter hälsningarna och röstning om val av färdväg, en längre, krokigare och en kortare, rakare väg, fick deltagarna en färdbeskrivning för att komma närmare platsen.
De fick dock ej hela färdplanen. Första etappen gick till Gimo Herrgård dit alla deltagarna lyckats ta sig trots mindre felkörningar (otydlig färdbeskrivning?).
Därifrån fick de den fortsatta beskrivningen som gick till hamnen i Öregrund. Väl där när alla till slut samlats fick deltagarna veta vart färden skulle gå.
Öregrundsborna fick något att titta på när vi åkte ner till färjan till Gräsö. De hade väl inte sett så många PT:s på en gång.
Tyvärr fick inte alla plats på färjan så hälften av deltagarna blev kvar vid färjeläget men de lyckades så småningom komma fram.Väl framme på Gräsö plockades maten och spelen fram. När alla ätit spelades en kubb-turnering och samtliga spelare fick priser så alla var nöjda och belåtna.
Vid hemfärden åkte vi åter genom Öregrund varvid de som inte sett oss första gången fick se oss igen. Vi åkte sedan i kortege mot Uppsala men några svängde av efter vägen.

/ Teppo – Träffansvarig Sthlm