Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

PT Cruiser Club Swedens träff på Skokloster 3 maj

Trots regnväder kom 9 st bilar till Skokloster för det första mötet i Stockholms området. Det var god stämning mellan medlemmarna trots vädret och de kom väl överens. Det roligaste var när Roger (medlem 57) och Sune (medlem 85) träffades. Roger hade satt en flyer på Sunes bil vid ett besök på Åland och Sune hade gått med i klubben efter detta. De hade lite att prata om. Det var flera som hade kontakter med företag som sålde tillbehör och delgav de andra vilka det var.

En tävling anordnades med 20 frågor på fordonen i museet och det var spännande till slutet då det var 2 st som hade 19 rätt. Lotten fick avgöra vem som skulle få förstapriset. Det blev Johann (medlem 63) som fick en reklamskylt och andrapriset gick till Claes (medlem 5) som fick en förbandskudde. Tredjepriset gick till Michael (medlem 41) som fick en t-shirt med sig hem. Besök i slottet var det inte många som ville göra denna dag men det blir flera tillfällen till detta. Ett förslag var att man skulle ha en träffplats som Skokloster under 2-3 år och sedan byta så att det inte blir tråkigt utan det blir trevligare och att man får se lite andra ställen.

Väl mött på nästa träff.

/ Teppo – Träffansvarig Sthlm