Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

PT Cruiser Club Swedens påskträff på Elmia

Elmiaträffen som startade på Eurostop på påskdagen 20 april 2003, denna soliga och blåsiga dag, dök det upp hela 30 bilar på träffen! HELT fantastiskt!!!

Klubbens första officiella träff var spikad till påskdagen, och vi undrade hur många bilar som skulle dyka upp. Ett utskick till PT-ägare runtom Jönköping hade gått ut 2 veckor innan och till vår stora glädje dök det upp 30 PT Cruisers. Det var en underbar syn att se en hel parkering fylld med PT. Det fanns trycksaker till försäljning, t.ex. PT-shirts, vindrutestreamers, skyltar, bromsljusdekaler och klistermärken.