Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

header

Nyhetsbrev Februari 2016

Hej alla PT Cruiser Club medlemmar, nu har vi använt nr 1060 som medlemsnummer.

Vad tyckte ni om denna vinter? Jag själv var hoppfull och såg fram emot vita vidder och gnistrande snö. Men se, snabbt som attan kom Gumman Tö fram och svepte med sin kvast. Sen var hon en aning slarvig, hon kom, sopade och så blev det kallt. Hon skulle ha stannat så att det blev rent och torrt. Nu tror jag det har varit en tävling mellan Kung Bore och Gumman Tö. Men trots allt detta kan man i Stockholmstrakten ha en föraning om våren.

Hur är det i övriga delar av landet? Skicka gärna bilder med text till webbmastern om detta.

Åkte ned till Stallarholmen häromdagen. Resan ner var fin. Lite soligt och slaskiga vägar. Åt lunch i de Gula Fabrikslokalerna. När vi skulle åka därifrån, vid femsnåret, var det rena kaoset på vägen. Det gick i max 70 på motorvägen mot Södertälje. Torkarna gick på högvarv och ingen plogbil i sikte. Nåja hem kom jag och grabbarna, även om det tog tid.

 brrr      brr2
 Så här kan det ha sett ut ibland när man gått ut.      Då är det bara att sopa och skrapa Brrrrrrrr!!!!


Plogbilen har inte alltid varit den snällaste. Man får vara glad att lacken inte ryker.

Jag vill påminna er om att ni kan anmäla er till Sponsorhuset och att handla genom Sponsorhuset. Det är en Win Win kombination. Pengar till dig och pengar till klubben.

Läs mer. Just nu får PT Cruiser Club Sweden 5 kr när du besöker Sponsorhuset.se via denna länk! http://www.sponsorhuset.se/ptcruiserclubsweden/  

Samtidigt påminner jag er om att klubben  behöver material från er till hemsidan.

Vad ni gör i olika delar av landet, saker som ni ser och är med om. Eller bara säsongsbilder med kommentarer.

Skicka ert material till webbmaster på webmastersnabel a12ptccs.se vi är glada åt att få in så mycket som möjligt.  

Årsmöte 2016 läggs i Kumla. Mats Holm, medlem 657 håller i trådarna. Boka redan nu in 1 -3 juli för detta evenemang.

Boendet förläggs på Djupadalsbadets Camping i Kumla. Bokning sker genom Djupadalsbadet 019 58 87 00.

Campingen är just nu under renovering men ska öppna den 27 maj. Här finns stugor, 20 tomter för husbil, husvagn och tält. Kumla centrum med affärer och restauranger ligger på bekvämt gångavstånd från campingen.

Boende finns även på Kumla hotell som ligger på gångavstånd från campingen. Bokning 019 57 90 20  uppge kontakt  Mats Holm PT Cruiser Club Sweden

Mats har lagt ett förslag till ”Crusing” på lördag.  Den tar ca. 2 timmar, plus stop för lite mellanmål.  Först till stora Kvarntorpshögen och sedan till Stenhuggarmuseét och slutar på  Ytongfabriken i Yxhult.
 

Ta det lugnt med varandra i trafiken.

Ordförande Bosse Norrback