Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

header

Nyhetsbrev Maj

Hej alla nedlemmar. Nu har vi kommit in en liten bit i maj och Valborgseldarna har brunnit ut.  Vår och studentsånger har sjungits här och var i landet. Snart är det utspring för många ynglingar och vi lär få se åtskilliga ”Flak” med ropande studenter i trafiken. Det är väl runt en månad kvar till dess, men bra att vi har det i åtanke.

Idag kördes R1- Rallyt där PTCCS Syd försökte få med sig medlemmar. Men vad jag hörde var det inte så många PTCCS medlemmar som anmälde sig. Vi får hoppas att fler anmäler sig till rallyt nästa år.

Det finns några Evenemang på gång för er som vill vara med, Dels har vi besöket på Tumba bruksmuseum, Sedeltryckeriet den 7 maj, som organiseras av PTCCS Stockholmsregionen. Sedan blir det en PicNic någonstans i det gröna den 4 juni. Även detta organiseras av 08-ttorna. Det hänger lite på vädret om vi kan vara ute i det gröna.
Några av våra medlemmar åker ned till träffen i Holland. Den börjar lördagen den 4 juni på Gliding Club i Venlo och avslutas med crusing och utmärkelser den 5 juni. För er som är intresserade av att åka på PT Träffen i Holland den 4 och 5 juni, ni kan anmäla er här: http://www.pt-cruiser.nl/ctn/inschrijven.php .
 
Den 11 juni blir det en PTCCS- utflykt i Skåne närmare bestämt någonstans på Österlen. Vart man åker mer exakt är hemligt än så länge.
Sedan är det dags för Årsmötet 2016, som blir i Kumla den 1 – 3 juli. Det dags att ni anmäler er till träffen. Dels behöver vi veta hur många som behöver bo i stuga och dels behöver vi veta hur många som kommer för att vi ska kunna beräkna mat till lördagens gemensamma middag samt om det finns behov av specialkost. Enklast är att ni anmäler er till mig via mejl bo.norrback @ stockholm.se  och ger mig all nödvändig information.

Hoppas att ni inte glömmer bort att betala in medlemsavgiften. Ange ditt medlemsnummer och din mejladress när du betalar in.

Gå in och kika på oss på vår egen Facebooksida. Och ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på.

Hälsar ordföranden

Bosse Norrback