Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

Nyhetsbrev september 2015


Hej alla och välkomna till PTCCS nyhetsbrev.

Till att börja med kan jag skriva att det var ett väldigt bra årsmöte i år, första helgen i juli.
Det blev en del förändringar i Styrelsen, Rickard Plato avgick som ordförande då hans företag tar för tid mycket av honom. Han är dock kvar som hedersmedlem och vad vet vi - han kanske axlar rollen som ordförande vad det lider. Det var en liten  avtackning för hans tid som ordförande.
Mötet beslutade att ta in en ny hemsida med nya funktioner. Den sidan lades ut 5 augusti. På startsidan ligger en kalender där man får veta vad som är på gång i de olika regionerna i landet. Har ni något ni vill lägga in går det bra att mejla webbmaster.

Jag lägger ut en förfrågan om det finns några som känner att de kan hjälpa till att organisera runt årsmötet sommaren 2016? Bra om ni redan nu börjar titta på plats. Mötet har kommit fram till att tiden runt första helgen är bra, då många börjar sin semester vid den tiden. Det är bra om medlemmarna kan planera för att vara med på årsmötet.

Efter mötet åkte jag runt i Sverige och Danmark med mina killar. På Mön stötte vi på en PT ägare och vi pratade lite om klubben. Jag insåg då att de inte har något liknande i Danmark, såg inte heller speciellt många PT:s där.
Sedan drog vi runt i vårt avlånga land och i Dalatrakten fanns det gott om PT:s. Jag pratade med folk i Rättvik under Classic Car Week och jag upplever att det finns ett bra underlag för att få igång region Dalarna. Finns det någon som känner för att börja försöka få igång något sådant? Vi i styrelsen försöker stötta er så mycket vi kan.
Vi har också en rätt bra samling medlemmar runt Örebro. Jag undrar om inte de vill lägga in sina träffar i kalendern så kanske någon som har vägarna förbi kan haka på och crusa eller bara träffas och umgås runt en PT?

Medlemmarna i Skåneregionen har verkligen kommit igång. Det är roligt att se hur de lägger ut träff på träff. Håll koll på kalendern om ni är på väg neråt. Ta kontakt med PT träffar syd om ni vill vara med på cruising i Skåne.

PT Cruiser Club Sweden var med på Solvalla och Wheels Nationals Stockholm den 1 augusti. Dessvärre var vi bara 2 bilar.
Stockholmsregionen ska träffas på lördag den 5 september. Vi träffas på parkeringen invid Arlandastad, mitt emot McDonalds, kl. 11.30 för avfärd mot Rosersbergs slott ca 11.45. Det ska bli ett besök på Rosersbergs slott. Cruising mot Sigtuna för lite fika och kanske en glass, och för de som inte har bråttom tillbaka till TV-soffan, avsluta dagen med middag på restaurang Kopparkittelns terrass. Vill du vara med på träffen, anmäl dig här. Övriga träffar i Stockholmsregionen läggs in i kalendern.
Ta det varsamt i trafiken och tänk på varandra.

Bosse Norrback Ordförande för PT Cruiser Club Sweden.