Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

header

Nyhetsbrevet december 2015.

Hej alla medlemmar och välkomna till PTCCS nyhetsbrev.

Nu väntar vi på vintern och undrar var Kung Bore är. Allt jag vet just nu är att snögränsen idag ligger mellan Hudiksvall i öster och Särna i väster.  Söder om denna snögräns är det barmark även om det finns is och rimfrost här och var. Det är vackert på morgnarna när det är kallt och solen lyser. Det blänker i frosten på tak och mark. Man riktigt längtar efter snön. Så ut med er ni PT ägare, ut med er och ropa på Kung Vinter. Be honom komma med sin vita andedräkt. 

tomte dec 15dec2015 2

Därnere i Söder fick man en ordentlig påhälsning av stormen Gorm. Nu var det inte Gorm den gamle, en dansk kung på 900-talet. Kanske var det han som reste sig ur sin grav och gav sig ut a hämta vintern. Gorm ställde bara till med oreda under sin framfart. Jag läste om medelvindshasghet på 29 m/s i Halland och vindbyar i Helsingborg på 34 m/s. Stackars våra vänner i Skåne, hoppas de höll i hatten. Här i Stockholm hade vi en liten påhälsning av Gorm, men inte hade han mycket a komma med. Det fladdrade lite i buskar och snår, men satt man i sin PT, var man trygg.

På hemsidan kan man läsa om Skånegängets julbord bland vågorna i Öresund.  De verkar ha varit rikgt trevligt eftersom de hann ta repristur. Alla verkar så glada på bilderna. Det ser så trevligt ut.

Stockholmsgängets julbord fick väldigt dålig uppslutning. Det kanske blev ett ”hastverk”. Eller så var det mina snurriga infomejl som skrämde bort alla. Det blev inget av det till slut. Jag stannade hemma.

Årsmötet 2016. Mats Holm medlem 657 har åtagit sig att försöka organisera det praktiska kring boende, cruising och sevärdheter. Vi får stötta Mats i hans arbete med organiseringen så gott vi kan.
Boka redan nu in första helgen i juli. Årsmötet är planerat till lördag den 2 juli. Är det något ni vill ta upp på årsmötet, vänligen mejla styrelsen i god tid. Adressuppgifter till styrelsen hittar ni på hemsidan "Om".

Vill ni veta vad som händer i de olika regionerna, gå in och kika i kalendern som finns på hemsidans förstasida.

Ni kan också hjälpa till att sprida klubbens existens genom att Sprida ordet. Gå in på hemsidan under fliken "Sprid ordet" eller följ länken

Glöm nu inte att anmäla er till Sponsorhuset.   
Kom ihåg - det är inte bara vår kära förening som tjänar på det, även du får riktiga pengar tillbaka! 

Här kommer tre välkomstbonusar du kan ta del av direkt.
Gör du dessa har du och föreningen llsammans tjänat 15 kr!
•5 kr till föreningen om du besöker Sponsorhuset för första gången. (gäller ej dig som redan är nyhetsbrevs mottagare)
•5 kr till föreningen när du blir medlem hos Panel.se via Sponsorhuset
•Bli medlem hos Sponsorhuset så tjänar även du pengar vid varje köp, du får just nu en välkomstbonus på 5 kr!

En liten påminnelse bara. Det är dags a betala medlemsavgien för 2016. Vi behöver uppdatera vårt adressregister så har du flyttat eller skaffat ny mailadress så skicka ett litet meddelande till vår medlemsansvarige Joakim, då behöver du inte missa allt spännande och roligt i framtiden.  Bifogar inbetalningsavi i Nyhetsbrevet.

Och till er alla var trevliga och ödmjuka mot varandra i trafiken – även om du möter någon som inte kör en PT. Tackla varandra kan man göra i hockeyrinken.  
En God Jul och Ett gott Nytt år med PT Cruiser Club Sweden
önskar
Ordföranden Bosse Norrback

  plusgirot512x228