Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

header

April Nyhetsbrev PT Cruiser Club Sweden.

Hej på er alla. Nu har påsken dragit förbi och verkligheten, för de som varit lediga, hinner upp dem på måndag. Då är allt som vanligt igen.
Hoppas att ni inte glömmer bort att betala in medlemsavgiften. Årets färg på medlemskorten är GRÖN. Medlemskorten gör att ni kan utnyttja rabatten som PT Cruiser Club Sweden har hos olika företag. Logga in med den inloggning som kommer när du betalat medlemsavgiften. Du kan betala in 300 kr på Plusgiro 38 82 74-3, ange ditt medlemsnummer och din mejladress när du betalar in. Du kan också använda inbetalningskortet längst ned på Nyhetsbrevet.

Årsmötet 2016 blir Kumla och det är Mats Holm som håller i trådarna inför träffen den 1 – 3 juli. Det börjar bli dags för er att anmäla er till träffen. Dels behöver vi veta hur många som behöver bo i stuga och dels behöver vi veta hur många som kommer för att vi ska kunna beräkna mat till lördagens gemensamma middag på Henkas, http://www.henkes.nu/ som drivs av SpeedwayåkarenHenrik ”Henka” Gustafsson. Vi behöver veta hur många som har allergier och om man behöver annan specialkost eller vegetarisk kost. Enklast är att ni anmäler er till mig via mejl bo.norrbacksnabel a12stockholm.se och ger mig all nödvändig information. Mats åker till Cuba om någon vecka så jag har lovat att ta emot alla anmälningar inför årsmötet.
På lördagens crusing som går till stora Kvarntorpshögen, Stenhuggarmuseét och slutar på Ytongfabriken i Yxhult. Vi har planerat att hålla årsmötet i Ytongfabrikens styrelsemöteslokal. Under crusingen försöker Mats ordna så att vi kan göra ett stopp mellan Nordsjön och Söderhavet för att köpa en hamburgare, sallad eller något annat från en Foodtruck.

 holland

I år blir det en stor träff i Holland. Den börjar lördagen den 4 juni på Gliding Club i Venlo och avslutas med crusing och utmärkelser den 5 juni. För er som är intresserade av att åka på PT Träffen i Holland den 4 och 5 juni, ni kan anmäla er här: http://www.pt-cruiser.nl/ctn/inschrijven.php .

plusgirot512x228