Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

PT-träff Sjöbo 11 juni 2016

Hej alla PT- vänner!
Vill tacka Eva och Håkan som arrangerade den jätte fina PT- cruisingen i lördags (11 juni), som avslutades hemma på er altan med härligt grillat och allt goda till det. Efterrätten Mmmmm!
Cruisingen började med att vi träffades i ”rondellen” i Sjöbo vid Bil- Bengtsson. Vi körde på fina vägar cirka 10 mil. Vi körde bland annat genom Tolånga, Klamby, Vollsjö by. Kom till första stoppet, där vi tog en fikade Vollsjö. Ett härligt nostalig cafe, där bland annat jukeboxen fanns kvar. Ja, mycket av det gamla var kvar. Bara tänk er känslan att dricka kaffe från en tunn fin kaffekopp med fat! Kaffet kom in i en vacker porslinskanna. Det är annat mot nu med våra muggar!
Vidare mot Fränninge, Huaröd. Stannade för att ta det fina fotot på våra fina PT- bilar vid Christinehofs Ekopark. Vidare genom Ludaröd, Eljaröd, Vitaby, Raskarum. Framme i Kivik stannade vi för att gå på musteriet.
Så iväg igen genom Sankt Olof tillbaka genom Tolånga, Eggelstad. För att därefter avsluta med en härlig samvaro som jag redan nämnt.
Ja, där missade ni något? Vad vill ni vi ska göra för att ni ska komma och vara med på våra cruisingar? Hör av er till mig, vill ni inte ringa – skicka iväg ett mail på .

/Ingrid