Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

Årsmötet i Kumla 2016

Vi träffades, ett glatt gäng från PT Cruiser Club Sweden, i Kumla för att hålla årsmöte. Vi intog Kumla torg och dess Nostalgiafton på fredagen. Senare grillade vi på Djupdalsbadets camping, stödda av den vackra kvällssolen. På lördagen cruisade vi och besteg "Högen" med alla dess konstverk. Åkte sedan ned och intog lite föda i form av Kumla-korv vid en fin grillplats. Tog oss till Stenhuggarmuseet och fick lite hembygdskultur serverat. Vidare till Ytongs gamla kontorslokaler och mer kultur till livs. Årsmötet hölls runt det runda bordet i Ytongs styrelserum där intog vi Annelis jordgubbskaka och Ulla-Britts handjagade bullar. Middagen intogs gemensamt på Henkas restaurang för att sedan avsluta kvällen med Evas goda chokladkaka på Djupdalsbadets camping. Allt var ordnat av Mats Holm och hans sambo Ulla-Britt. Tack för det. Vi tackar även Annelie och Eva för deras bidrag till "gofika".