Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

Träff på Sandvik camping utanför Linköping

Medlem 48 Lennart med frugan Irene ordnade en härlig träff på Sandvik Camping. Det var ett härligt gäng med PT-entusiaster som sammanstrålade, några bodde kvar och några kom på besök över dagen. På fredagkvällen grillade vi medhavd matsäck medan vi satt och pratade. På lördagen bar det av på cruising där vi bland annat stannade vid Bergs slussar där det vankades go'fika med Sonjas hembakade godsaker. Vidare gick cruisingen till Flygvapenmuséet där vi kunde skåda alla möjliga och omöjliga flygplan. Här blev det dags för korv med bröd innan färden gick tillbaka till campingen. På kvällen bjöds det på en härlig buffé som klubben stod för. Mätta och nöjda kröp alla till kojs så småningom.
Vår eminente kassör Johan gjorde en heroisk insats  med Annelies tändningslås som gått sönder, bilen gick inte att stänga av! Han skruvade ivrigt ackompanjerad av resten av gänget som kom med goda råd och tips. De löste problemet och Annelie kunde köra hem med en skruvmejsel som startnyckel. Man kan lugnt säga att bilen gick sönder på rätt ställe :-)