Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

Britt-Marie/Jan-Erik-Mora

Skulle köpa jordgubbar men de var slut. Vi åkte för att leta en bättre bil istället. Vi hade vårt barnbarn Simon med oss och skulle åka till Falun men tänkte stanna till i Rättvik först. Simon somnade i bilen så vi beslöt att låta honom sova och åka direkt till Falun. 1 km före Rättvik vaknade Simon och undrade om vi var framme snart. Vi stannade till i Rättvik och där stod den, en pärla som vi fick provköra direkt.
Vi åkte vidare till Falun och kollade fler bilar men hela tiden jämförde vi dem med bilen i Rättvik. På hemvägen stannade vi till för att kolla bättre på bilen vi blev så förtjusta i, men den var borta på service.
Vi gjorde något som vi inte gör vanligtvis, vi köpte grisen i säcken. Kärleken är blind. Men det känns rätt. Hade Simon sovit 2 minuter längre hade vi inte varit lyckliga ägare till en PT Cruiser.
Tack Simon!!!!

Medlem 279 i Mora

279 pt