Välkommen till PTCCS

logga ai3psdHär samlas PT-entusiaster från landets alla hörn och från våra grannländer. hotrod11Bli medlem, gammal som ung, häng med på allt kul vi gör under hela året i hela landet! Kom gärna med idéer som gör våra träffar ännu trevligare.
Här finns många duktiga PT-mekare som kan ge tips och råd om du behöver.

Det viktigaste med hela vår verksamhet är att ha KUL!

logga alone 150x56Ni handlar väl genom vår sida på Sponsorhuset när ni är ute och shoppar på nätet? Det tjänar både ni och klubben på. är du inte redan medlem där så skynda att registrera dig. Det kostar ingenting men du får pengar tillbaka på alla köp du gör.

 

PTcruiserlinkslogo Sidor med mycket smått och gott för PT-fans

Cruisershop.nl / Ptcompany.co.uk / Cruisershop.nl

Kör försiktigt

116small

 

Ewa – Göteborg

"Jippie" Vi är ett pensionärspar Ewa och Tony,f.d.musiker som har blivit ägare till en PT Cruiser. Lyckliga vi! Vår bil är gräddvit "cool vanilla" som är ganska sällsynt. Nu håller vi på att pynta den med crome och annat vackert. Bilder kommer här när den blir klar. Det blir spännande att vara medlem " in the club". Vi var tidigare med i "Svenska Granadaklubben",då vi har kört "Granador" i 25års tid. Nu rullar vår veteran i Dalsland, och vi har nu köpt denna Cruiser och är glada för ett nytt projekt. Petra är namnet på vår pärla.

Hälsningar Ewa och Tony från "Götet".

966 1

966 2

966 3