P1000100

 

Årsmötet Askersund 2018

Denna gång var årsmötet i Askersund, anordnat av Mats och Ulla-Britt från Kumla. Några bodde på värdshuset, några på hotell, några i husbil och någon i husvagn. Blandad kompott på boendet kan man väl säga. Vi som kommit redan på fredagen möttes upp vid värdshuset där vi grillade medhavd matsäck.

På lördagen strålade vi samman och begav oss ut på en liten cruisingtur till Motala där vi gick på bilmuseet, ett synnerligen sevärt museum där det inte bara fanns gamla ovanliga fordon utan allt möjligt smått och gott, bland annat radioapparater och gamla kameror. Mycket intressant.
Efter besöket där gick vi till våffelhuset vid hamnen och åt fantastiska våfflor med glass och bär, de gick inte av för hackor precis. Kan varmt rekommendera både museum och våfflor.

Efter detta blev det dags för årsmötet som hölls i ett av de större rummen på värdshuset, vi hade tänkt sitta ute i det fria men det blåste för mycket med tanke på alla papper som hanterades.
Lite senare på kvällen åt vi en fantastisk middag och en mycket minnesvärd tårta. Det blev en hel del prat och umgänge innan alla gick hem till sitt för att sova. Dagen efter träffade alla igen för en fika innan det var dags för hemfärd.

Ett stort tack till mats och Ulla-Britt som ordnade denna fantastiska träff och specialtårta.